Klimatske naprave
Olimpia Splendid

Podjetje Klima Elektro d.o.o. je uradni uvoznik in predstavnik italjanske blagovne znamke Olimpia Splendid za območje celotne Slovenije. Podjetje Olimpia Splendid že skoraj 70 let nudi inovativne in napradne rešitve, na področju klimatizacije in ogrevanja.

Italijanski dizajn in vrhunska kvaliteta!

Split klimatske naprave – NEXYA

Blagovna znamka Olimpia Splendid nudi vrhunske klimatske naprave serije NEXYA. Vse klimatske naprave hladijo in grejejo do zunanje temperature -15°C.

Tukaj daj kratek text, ki opisuje na kratko kakšjne so klime. Pa da obstajajo 3 različni modeli ki se uporabljajo z 3 različne stvari.

Klimatske naprave brez zunanje enote – UNICO

Klimatska naprava UNICO je popolnoma drugačen in inovativen način hlajenja/gretja, kot klasična klimatska naprava. To pa je zato, ker je UNICO popolnoma brez zunanje enote.

Klimatska naprava UNICO je perfektna za objekte kjer zunanje enota ni dovoljena. Največ se vgrajuje v spomeniško zaščitenih objektih v starih mestnih jedrih in večjih stanovanjskih objektih. Primerna je za gretje in hlajenje, velika prednost pa je, da UNICO v režimu hlajenje ne potrebuje odtoka za kondenzat.

Vgradnja klimatske naprave je zelo enostavna. Vse kar je potrebno je pripraviti dve izvrtini v zunanjo steno in klimo fiksirati. Na zunanjo fasado pa se vgradit le dve rešetki.

Prenosne klimatske naprave DOLCECLIMA

Blagovna znamka Olimpia Splendid slovi po svojih zmogljivih in estetsko dovršenih prenosnih klimatskih napravah serije DOLCECLIMA.