Klimatske naprave
Olimpia Splendid

Podjetje Klima Elektro d.o.o. je uradni uvoznik in predstavnik italjanske blagovne znamke Olimpia Splendid za območje celotne Slovenije. Podjetje Olimpia Splendid že skoraj 70 let nudi inovativne in napradne rešitve, na področju klimatizacije in ogrevanja.

Italijanski dizajn in vrhunska kvaliteta!

Split klimatske naprave

Blagovna znamka Olimpia Splendid nudi vrhunske klimatske naprave serije NEXYA. Klimatske naprave hladijo in grejejo tudi do zunanje temperature -22°C.

Nudimo vam klasične split klimatske naprave za dom in večje poslovne objekte. Za poslovne objekte nudi Olimpia Splendid klimatske naprave, kar do 16kW moči v režimu ogrevanja in hlajenja.

Prav tako nudi znamka Olimpia Splendid multi sisteme. To pomeni da lahko na eno zunanjo enoto povežete kar do 5 notranjih enot.

Klimatske naprave brez zunanje enote – UNICO

Klimatska naprava UNICO je popolnoma drugačen in inovativen način hlajenja/gretja, kot klasična klimatska naprava. To pa je zato, ker je UNICO popolnoma brez zunanje enote.

Klimatska naprava UNICO je popolna za objekte kjer zunanje enota ni dovoljena. Največ se vgrajuje v spomeniško zaščitenih objektih v starih mestnih jedrih in večjih stanovanjskih objektih. Primerna je za gretje in hlajenje, velika prednost pa je, da UNICO v režimu hlajenja ne potrebuje odtoka za kondenzat.

Vgradnja klimatske naprave je zelo enostavna. Vse kar je potrebno je pripraviti dve izvrtini v zunanjo steno in klimo fiksirati. Na zunanjo fasado pa se vgradit le dve rešetki.

Najboljša klimatska naprava brez zunanje enote
  • Kapaciteta hlajenja do 3,5kW
  • Kapaciteta ogrevanja do 3,15kW
  • Funkcija SILENT za tiho delovanje
  • Upravljanje preko TOUCH zaslona na klimi in preko daljinca
  • Večkrat nagrajen italjanski dizajn
  • Možnost upravljanja preko pametne naprave (ob nakupu WiFi modula)

Prenosne klimatske naprave

Blagovna znamka Olimpia Splendid slovi po svojih zmogljivih in estetsko dovršenih prenosnih klimatskih napravah serije DOLCECLIMA.

V programu DOLCECLIMA imamo na voljo kar 9 modelov prenosnih klimatskih naprav.

Moči hlajenja/ogrevanja se gibljejo od 2,1kW do 3,52kW. Na voljo imamo modele samo s hlajenjem ter modele s hlajenjem in gretjem.

Cene se gibljejo med 290 € in 600 € + DDV.