Vgradnja prezračevanja pri g. Bojanu Emeršiču

Ko se je pri gospodu Bojanu Emeršiču pojavil slab zrak in posledično tudi plesen, je takoj vedel, da je potrebno hitro ukrepati.

G. Bojan je imel probleme z vlago in plesnijo v svoji hiši. Začel je raziskovati, kako problem odpraviti in je hitro ugotovil, da je idealna rešitev lokalno prezračevanje z rekuperacijo. Temeljito je pregledal ponudbo na trgu in ugotovil, da mu večina omenjenih sistemov ne ustreza. Nekateri so bili preveč glasni, drugi niso bili primernega videza itd. Potem pa je po priporočilu specialista za reševanje vlage v domu našel sistem, kateri izpolnjuje vse njegove visoke standarde in je perfekten za ljudi, ki jim veliko pomeni lep izgled. Vrhunski prezračevalni sistem nemškega podjetja getAir. Gospod Emeršič je bil takoj navdušen nad lepim dizajnom in tihim delovanjem prezračevalnega sistema.

Gospod Emeršič je kontaktiral uradnega zastopnika znamke getAir podjetje Klima Elektro d.o.o. za brezplačen ogled objekta. Naslednji korak je bil strokovni ogled objekta in svetovanje, ki ga podjetje Klima Elektro d.o.o. opravi brezplačno. Gospodu Bojanu so jasno razložili, kakšna je optimalna postavitev rekuperatorjev in kako pridobiti subvencijo Eko sklada.

Zaposleni podjetja Klima Elektro so pred vgradnjo sistema objekt temeljito zaščitili. Sama montaža je potekala hitro, saj podjetje Klima Elektro vedno planira vgradnjo celotnega sistema v enem dnevu. Po končani montaži pa monterji vedno za seboj pospravijo in počistijo. Izobrazba uporabinka o
delovanju sistema Vgradnja sistema getAir pri gospodu Emeršiču je bila končana, objekt pospravljen in očiščen. Nato je sledil še končen pregled vgrajenega sistema in izobraževanje o njegovem delovanju. Izobrazba o delovanju prezračevalnega sistema je podjetju Klima Elektro zelo pomembna, saj tako lahko zagotovijo stranki brezskrbno uporabo vrsto let.

Vgrajen sistem getAir se perfektno ujema z notranjim in zunanjim izgledom hiše. Gospod Bojan Emeršič pa nikoli več ne bo imel težav s slabim zrakom v svoji hiši.

jure

Author jure

More posts by jure